Ma descarc gandind

A spune un lucru bun e ceva maret. A spune ceva de neuitat, ceva care nu o sa uite nimeni prea curand e greu. Si a-ti exprima propriile sentimente in ziua de azi e greu, pentru ca nimeni nu te i-a in seama. Oare de ce? De ce e mai usor sa asculti injuraturile unuia si sa razi decat sa asculti pe cineva care chiar are nevoie sa fie ascultat. Are nevoie de un sfat de la cineva, are nevoie sa ii fie cineva alaturi atunci cand nu stie ce e in capu' lui. Si nu cred ca sunt singurul care a observat ca oamenii vad intotdeauna lucrurile rele mai presus decat cele bune. Daca injuram, toata lumea va auzi. Daca spunem ceva frumos... Nobody gives a shit...

2 comentarii:

printrenori 4 iunie 2009 la 03:00  

e mult mai ushor sa distrugi decat sa construiesti. o injuratura e mai usor de scos decat un compliment sau o incurajare. dar daca nu facem nimik, daca nu laum atitudine, nu avem cum sa schimb lumea. lumea se schimba putin cate putin... incepand cu cercul nostru de prieteni;)

Dan Gheorghe 4 iunie 2009 la 22:53  

cred ca romania va inregistra la alegerile de duminica una dintre cele mai scazute rate de participare la vot dintre toate tarile europene.

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate